Hoe verzoent u fysieke en digitale verkoop?

BeeHive bij Z’arsouilles

Over wie gaat het?

les Z'arsouilles


Les Z’arsouilles
is een winkel voor educatief speelgoed en spelletjes in Theux. De winkel werd in 2014 opgericht door Dominique en Philippe Prégardien en heeft nu meer dan 250 m2 verkoop- en displayruimte voor producten die geschikt zijn voor kinderen van 0 tot 14-jarigen. Met meer dan honderd artikelen verkrijgbaar in de winkel of via de e-shop, biedt les Z’arsouilles een keuze aan artikelen voor mensen die willen leren, spelen en plezier hebben.

Sinds de oprichting van de webshop zijn de Z’arsouilles op zoek geweest naar software die het beheer en de verkoop kan vereenvoudigen. Het lanceren van een webshop is een enorm project. Er is een optimaal beheer nodig om efficiënt te zijn en om de toevloed van bestellingen aan te kunnen.

Waarom?

De uitdaging

Tientallen webbestellingen per dag worden verwerkt door het team van Z’arsouilles. Voor hen is de webshop een echte kans om meer te verkopen en een steeds groter publiek te bereiken. Naast deze online verkoop zijn er de gewone verkopen in de winkel in Theux.

Om beschikbaar te blijven voor klanten, wilde het management efficiënt kunnen reageren op de aangroei van webbestellingen en tegelijkertijd service en advies blijven bieden aan de klanten van de winkel. Bovenal wilde het bedrijf geen mensen aannemen die zich uitsluitend bezig houden met het beheren van online verkopen!

Hoe doen we dat?

De oplossing van BeeHive.

Les Z’arsouilles gebruiken onze BeeHive verkoopsoftware sinds 2017. Om te voldoen aan de groei van de verkoop die gepaard gaat met de lancering van de webshop, heeft Netbee een module ontwikkeld om de winkel en de digitale verkoop te synchroniseren.

Elke online bestelling is onmiddellijk zichtbaar in BeeHive. Ze kan direct in de software worden verwerkt. Alles wordt elke 5 minuten gesynchroniseerd en het systeem informeert je over online verkopen. Dit beïnvloedt de beschikbare voorraad in de winkel.

BeeHive wordt door Z’arsouilles gebruikt voor het dagelijkse beheer: door alle gegevens centraal te verwerken, worden alle voorraadbewegingen (winkel en web) direct in de BeeHive-software gemeld en geïdentificeerd. De synchronisatie is onmiddellijk, waardoor alle verkoop-, bestellings- en voorraadinformatie up-to-date blijft.

Netbee heeft ook nagedacht over het integreren van de BeeHive modules in de webshop om tijd te besparen. Voor elk artikel dat in het systeem is gecodeerd, kunnen de Z’arsouilles met een vinkje het artikel publiceren in hun webshop. Met BeeHive worden artikels eenmalig gecodeerd en direct online gezet.

Dankzij onze BeeHive-software kon Z’arsouilles de stijging van de verkoop opvolgen met hetzelfde team en dezelfde beheersoftware. Dankzij BeeHive beheren de Z’arsouilles de verkoop via één enkel kanaal, ongeacht de frequentie, het volume of de bron van aankoop. Al onze medewerkers zijn getraind in één softwarepakket, zodat ze een breed scala aan taken kunnen uitvoeren.

Wat gebeurt er nu?

Resultaten

Check-Yellow

Tijd besparen

Het beheren van verkooppunten is eenvoudig met BeeHive. Alles is gesynchroniseerd en beschikbaar in de winkel en online. Met onze software kunnen de 4 verkoopmedewerkers van Z’arsouilles meer dan 10.000 artikels in voorraad ook online verwerken. 

Check-Yellow

Gecentraliseerd beheer

Alle informatie, statistieken, artikels en bestellingen zijn gecentraliseerd in BeeHive. Onze software is geïnstalleerd op verschillende kassa’s en randapparatuur op verschillende verdiepingen.

Check-Yellow

Vereenvoudigde inventaris

Met de inventarismodule werken de Z’arsouilles voornamelijk met de BeeHive software. Ze blijven verkopen tijdens de inventarisering en ze kunnen de inventaris op elk moment blijven raadplegen.

Check-Yellow

Beter verkopen

BeeHive geeft je toegang tot nuttige gegevens voor het beheer van je winkel en webshop. Onze ultracomplete statistiekenmodule geeft u de sleutels in handen om beter te verkopen (in de winkel en online) door effectiënte marketingcampagnes op te zetten. Bovendien integreert BeeHive een getrouwheidssysteem om klanten te belonen en om hen een betere ervaring te bieden.

Check-Yellow

Opgeleid personeel

NetBee trainde de teams in een halve dag, zodat alle medewerkers snel met het systeem overweg konden. BeeHive is gemakkelijk te gebruiken! Wanneer nieuw personeel wordt aangeworven, krijgen ze bijscholing van hun collega’s.

Statistieken

Belangrijke cijfers

0
Transacties in winkels tot nu toe
0
Geïmporteerde online bestellingen
0
Gecodeerde producten
0
Inventarisatie voltooid in minder dan 24 uur
0
Items gescand door inventaris

Getuigenis

Wat ze zeggen

Heb je interesse?

Er gaat niets boven een persoonlijke demonstratie van onze software. Als u meer wilt weten en zelf wilt zien hoe we uw bedrijf efficiënter kunnen maken, komen we graag bij u langs!