Ben jij een concept store manager?

Biedt u uw klanten een unieke selectie producten die zowel leuk als nuttig zijn? Van woondecoratie tot accessoires, eten en textiel, je winkel is een ware grot van ali-baba? Heb jij een scherp oog voor het vinden van stukken die een glimlach op het gezicht van je klanten toveren? Wij kunnen u helpen uw logistieke en administratieve uitdagingen aan te gaan.

Uw problemen…

Bevind jij je in een van de volgende situaties?

BeeHive helpt u zich te concentreren op uw kernactiviteiten: wij zorgen voor de rest!

"Ik heb geen tijd om een winkel en een e-commercesite te beheren".

Tussen het coderen van producten, het beheren van voorraden, het voorbereiden en verzenden van bestellingen en het runnen van de winkel… Het is moeilijk om op alle fronten tegelijk actief te zijn!

"Ik zou heel graag mijn voorraadbeheer willen automatiseren.

Het is moeilijk om een real-time overzicht van je voorraad te krijgen, zowel in de winkel als online… De inventaris opmaken na de dag is soms een hoofdpijn.

"Ik wil graag statistieken over mijn klanten en verkopen".

Je intuïtie als retailer is niet genoeg: je wilt de voorkeuren van je klanten kennen zodat je ze een zo persoonlijk mogelijke service kunt bieden.

"Ik heb genoeg van papierwerk en boekhouding".

Vallen facturen, bonnetjes, kassaresultaten en boekhoudkundige documenten je avonden en weekenden lastig? Je zou het geweldig vinden als alles met een paar klikken kon worden gedaan…

" Mijn kassasysteem is te beperkend en reageert niet "

Zijn de functionaliteiten van je huidige systeem beperkt of moet je ervoor betalen? Misschien vind je het zelfs moeilijk om contact op te nemen met een IT-contactpersoon of…

"Ik moet digitale kassabonnen aanbieden".

In België is het nu verplicht om digitale kassabonnen te gebruiken in plaats van papieren. Je hebt een kassasysteem nodig met deze optie…

… onze oplossingen

Ontdek hoe Beehive jou kan helpen!

Verbind het fysieke en het digitale met gemak.

Gesynchroniseerde voorraden

BeeHive is uw enige kanaal voor het beheren van in-store en e-shop verkopen. Codeer een artikel in BeeHive en het zal direct zichtbaar zijn op uw website dankzij automatische synchronisatie. Uniformeer je voorraden zodat ze worden bijgewerkt voor elke nieuwe verkoop, ongeacht het kanaal.

Beheer van een geschenkenlijst

Digitaliseer je geschenkenlijst met BeeHive. Je klanten kunnen een product uit je gezamenlijke voorraad reserveren en het vervolgens ophalen.

Eenvoudiger boekhouden

Eén verkoop, één factuur dankzij BeeHive. Eén klik is genoeg om je kasresultaten te krijgen en je documenten naar je accountant te sturen.

Een getrouwheidsprogramma

BeeHive stelt zijn eigen oplossingen voor loyaliteitsbeheer samen. Beloon je vaste klanten met punten, in de vorm van cadeaubonnen of kortingen.

Opslag van klantgegevens

De software van BeeHive identificeert elke klant en stelt hem op de hoogte van al zijn aankopen. Al deze gegevens kunnen worden gebruikt om een gepersonaliseerde service aan te bieden of zelfs om gerichte marketingcampagnes op te zetten.

Een realtime visie

Je productinventaris wordt in realtime bijgewerkt. Je ontvangt een melding zodra een artikel is besteld op je e-commercesite. Je kunt je kassasysteem vanuit je luie stoel raadplegen.

Een overzicht van onze software die het fysieke met het digitale verbindt

Getuigenissen

Ze hebben besloten om het leven gemakkelijker voor zichzelf te maken

Deze winkels hebben gekozen voor BeeHive: hier zijn de dagelijkse problemen waar ze afscheid van hebben kunnen nemen.

Carredesse

De uitdaging:

CarreDesse is een decoratiewinkel die al meer dan 10 jaar actief is in de provincie Luik. Sophie Hubert, de manager, was op zoek naar een kassaoplossing waarmee ze haar voorraad zowel in de winkel als in de online web-shop kon beheren. BeeHive kon een gesynchroniseerde oplossing bieden.

De BeeHive-oplossing :

We weten dat het coderen van artikels een tijdrovend proces is. Om te voorkomen dat producten twee keer moeten worden gecodeerd, één keer in de software en één keer in de web-shop, heeft NetBee een module gemaakt die de producten op beide kanalen synchroniseert. Er zijn veel voordelen:

 • Unieke artikelcodering: bespaart tijd
 • Centralisatie van bestellingen : web-shop bestellingen worden direct verwerkt in BeeHive
 • Beheer van voorraadbewegingen : fysieke en digitale voorraden worden gekoppeld en in realtime bijgewerkt
 • Centralisatie van gegevens : alle verkopen worden beheerd door BeeHive. Kasverslagen worden gemaakt op beide verkoopskanalen
 • Teambeheer: het personeel gebruikt slechts één softwarepakket, waardoor de werkdruk niet verhoogt

Zo'n

De uitdaging

Sena runt haar web-shop OneSuch nu al een aantal jaar met succes. Met de hulp van getalenteerde ontwerpers biedt het kleding, accessoires en woondecoratie. Met de opening van een fysieke conceptwinkel in het centrum van Luik ging het bedrijf op zoek naar eenvoudige, intuïtieve software die kon worden gekoppeld aan de website. Hij was op zoek naar een beter zicht op de verkoop van zijn designerproducten en wilde deze tegelijkertijd met hen kunnen delen.

De BeeHive oplossing:

 • BeeHive is eenvoudige, rechttoe rechtaan software: het is snel en gemakkelijk te gebruiken.
  Voorraadbeheer: de software geeft u onmiddellijk een overzicht van de voorraadniveaus, zowel in het algemeen als voor specifieke artikelen.
  Statistiekenmodule: deze BeeHive integratie geeft elke manager in één oogopslag een duidelijk inzicht in de toestand van zijn bedrijf. Het is eenvoudig om uw resultaten te delen met uw leveranciers.

Roos Avril

De uitdaging

De Rose Avril winkel is al vele jaren gevestigd in Louvain-la-Neuve. Lucie beheerde haar winkel met Franse software, waarbij ze zeer beperkte toegang had tot ondersteuning. Interventies werden systematisch op afstand uitgevoerd en er was geen follow-up.

De winkel heeft ook twee entiteiten en de software kon de twee winkels niet in één managementsysteem samenbrengen.

De BeeHive oplossing:

 • NetBee's beschikbaarheid: bij Netbee hebben we kantoren in de regio Luik en zijn we dicht bij onze klanten. Onze IT-specialisten komen bij je langs om je omgeving en je behoeften te begrijpen en ervoor te zorgen dat al je apparatuur werkt. Als je hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met het ondersteuningsteam en praten met mensen die je al ontmoet hebt en die jouw verkoopgebied kennen.
 • Gesynchroniseerd beheer: met onze software kun je twee entiteiten beheren, met aparte voorraden en verkoop! Perfect als je meerdere verkooppunten beheert.

Zullen we er bij een kopje koffie over praten?

Over Netbee

NetBee is uw bondgenoot in het digitaliseren van uw bedrijf!

We ontwikkelen een reeks managementsoftware op maat van KMO’s.. Wij zijn ervan overtuigd dat automatisering en modernisering de sleutels zijn tot zakelijk succes. Daarom bieden we hen software die nuttig, uitgebreid en effectief is, maar ook volledig aanpasbaar. Onze prioriteit is luisteren naar wat je nodig hebt, zodat we je kunnen voorzien van de meest geschikte hulpmiddelen om je dagelijkse uitdagingen aan te gaan.

Het resultaat?
Jij wint tijd om je op je kernactiviteiten te richten, terwijl wij voor de rest zorgen.

PXL_20230725_080654447-cleaned

Onze veelgestelde vragen

Nog laatste vragen?

Gelukkig niet! BeeHive is compatibel met een breed scala aan hardware (ticketprinters, etiketten, barcodescanners, kassalades, enz.)

Onze teams zijn altijd op zoek naar de beste integratie, terwijl ze de kosten van uw IT-infrastructuur beperken.

De installatie verloopt erg snel. Onze teams nemen altijd de tijd om naar je winkel te komen om je te trainen en je te ondersteunen als je het systeem voor het eerst gebruikt.

Er zijn twee manieren om BeeHive software te verkrijgen, door het te kopen of door het te huren. Met kopen betaal je een eenmalige prijs en ben je eigenaar van je platform, terwijl huren de prijs verlaagt in maandelijkse termijnen.

We bieden Starter- of Basistarieven, afhankelijk van de maturiteit van je winkel of e-shop. Je kunt BeeHive al huren vanaf €98,50 per maand en kopen vanaf €2.100,00. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze functies en andere gebruiksvoorwaarden.

Goed nieuws: deze functie is opgenomen in BeeHive! Je hoeft je niet op een andere service te abonneren, wat je geld bespaart en je gegevens centraliseert.

Bepaal je loyaliteitsregels en pas ze meteen toe. Het is mogelijk om te werken met een scan van de identiteitskaart van de klant om loyaliteitsprofielen sneller te coderen.

In de loop der jaren hebben we in nauwe samenwerking met onze klanten een breed scala aan modules ontwikkeld. We hebben het gereedschap dat je nodig hebt!

Als jouw activiteit echter aanpassing of maatwerk vereist, past het NetBee team zich aan jouw behoeften aan en kan het de juiste media voor je ontwikkelen.

Je kunt het natuurlijk ook gebruiken om een kassafactuur te maken. Je kunt het direct bewerken na een verkoop voor de betreffende klant of zijn bedrijf.

Om facturering vanuit de kassa te activeren, klik je gewoon op de factuurknop op het kassascherm.

Rappelez-moi !

N’attendez plus et facilitez-vous la vie ! Un membre de notre équipe vous recontacte afin de discuter votre boutique et de vos problématiques. 

Bel me terug!

Wacht niet langer en maak het leven gemakkelijker voor jezelf! Een lid van ons team neemt contact met je op om je winkel en je wensen te bespreken.