Software op maat

#uwresolutie

Is je bedrijf zo specifiek dat je op de markt geen oplossing kunt vinden die aan je behoeften voldoet? Laten we het samen creëren. We luisteren naar je, analyseren je behoeften en ontwikkelen je software op maat.

methodologie

Hoe werken we?

Eerste uitwisseling

Elkaar ontmoeten en meer te weten komen over jullie werkomgeving is de eerste stap. Het doel is om uw behoeften en werkmethoden te analyseren, zodat we een zo nauwkeurig mogelijk bestek kunnen opstellen.

specificaties opstellen

Netbee zal samen met jou de specificaties opstellen. We analyseren uw uitdagingen en bespreken de beste opties om een effectieve oplossing te ontwikkelen die 100% aan uw verwachtingen voldoet.

Ontwikkeling

Onze teams ontwikkelen jouw software op maat op basis van de specificaties die we samen definiëren. Als je project omvangrijk is, kunnen we het opdelen in verschillende fasen. We maken gebruik van deze deadlines om je te laten zien wat er is bereikt en om je mening te horen over het hele project.

Testen

Zodra de ontwikkeling is voltooid, wordt de software getest door onze teams en door jou. Het doel is om onszelf in een situatie te kunnen plaatsen en dat jij de software kunt valideren. Het is tenslotte je toekomstige werkinstrument!

In productie

Zodra de software is getest en gevalideerd, zetten we deze in productie, met andere woorden: we stellen deze ter beschikking. Nu is het jouw beurt!

Onderhoud

Netbee onderhoudt je software en ontwikkelt nieuwe functies. Je gereedschap is altijd op het scherpst van de snede.

Heb je interesse?

laten we samenwerken om uw software op maat te maken!

BeforeAges

Wat heeft ontwikkeling op maat u te bieden?

Développement de logiciels sur mesure par NetBee
Check-Yellow

de juiste software

Check-Yellow

uw geoptimaliseerd beheer

Check-Yellow

evolutie van je gereedschap

Check-Yellow

vertrouwensrelatie

Heb je interesse?

Heb je een specifiek project of vereisten? Is er geen oplossing op de markt die bij je past? Waarom bespreken we het niet samen en vinden we geen oplossing die 100% aan je behoeften voldoet?

oplossingen

Ontdek onze software

BeeHive

Voor winkels

OneBee

Voor KMO's

TulliBee

Voor de vuile

BeeClean

Voor stomerijen

BeeCook

Voor kookworkshops