BeeHive

#Uw bedrijf beheren

Breng uw fysieke en digitale verkooppunten samen en kom nog dichter bij uw klanten met BeeHive. Vereenvoudig de zaken van morgen en kijk verder vooruit met al onze oplossingen.

Kenmerken

BeeHive, het beste van 2 werelden

uniek

FYSIEK + DIGITAAL = BEEHIVE

BeeHive is de software die zowel uw winkel- als online verkoop beheert. Codeer een artikel in BeeHive en het zal direct zichtbaar zijn op uw website dankzij automatische synchronisatie. Breng uw voorraden samen en beheer eenvoudig winkel en online bestellingen.

Beehive, het enige kanaal voor het beheren van uw in-store en web-shop verkopen.

BeeHive-Eshop-Magasin
Une gestion automatique des stocks grâce à BeeHive

Voorraden

VOEG UW VOORRADEN SAMEN

Met BeeHive weet je in realtime wat je in voorraad hebt. Dankzij de synchronisatie tussen uw fysieke winkel en uw web-shop wordt uw voorraad in realtime bijgewerkt. 

Mis nooit meer een verkoop dankzij BeeHive.

BESTELLINGEN & VERKOPEN

UW VERKOOP SYNCHRONISEREN

Beheer al uw fysieke en online bestellingen met BeeHive. Je ontvangt een melding zodra een artikel is besteld in je web-shop.

Het enige wat je hoeft te doen isbestelgegevens raadplegen en de artikels klaar maken. Met BeeHive kunt u ook uw cadeaulijsten in de winkel en online beheren.

Marketing

MEER VERKOPEN MET BEEHIVE

De software van BeeHive identificeert elke klant en stelt hem op de hoogte van al zijn aankopen. Je kunt deze gegevens gebruiken om uw klanten een gepersonaliseerde service aan te bieden.

  • Bedank uw trouwe klanten. Kies hoe je ze wilt bedanken (cadeaubonnen, kortingen, enz.) met het geïntegreerde getrouwheidssysteem van BeeHive.
  • Heeft een klant net een artikel gekocht? Misschien is hij ook geïnteresseerd in een gelijkaardig product. Optimaliseer uw verkoop met onze geïntegreerde CRM-tool.

BeeHive geeft je de mogelijkheid om gerichte marketingcampagnes op te zetten om waarde aan uw bedrijf toe te voegen.

BEEHIVE, HET BESTE VAN 2 WERELDEN

ontdek onze oplossing

Neem contact met ons op voor een demonstratie om alle functies van BeeHive te ontdekken.

Voordelen

Wat kan BeeHive voor jou doen?

Les avantages de BeeHive

Het beste van twee werelden

Eén softwarepakket om alles te beheren, van uw winkel- tot webverkoop. Vereenvoudig de zaken van morgen en kijk verder vooruit met BeeHive

Krachtige software

Ontdek hoe je beter en efficiënter kunt verkopen met het geïntegreerde CRM van BeeHive. Gebruik het potentieel van je gegevens om meer te verkopen en gerichte marketingcampagnes te voeren.

snelle inventarisaties

Inventariseren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Laat het zware werk over aan Beehive en bespaar tijd op het beheer van uw voorraad.

bespaart kostbare tijd

Het automatiseren en synchroniseren van uw winkel- en onlinegegevens bespaart kostbare tijd bij het beheren van uw voorraden, het voorbereiden van bestellingen en het opmaken van de inventaris. Vereenvoudig het beheer van je bedrijf met Beehive.

Statistieken

kerncijfers

0
Kastikketten
0
Productreferenties
0
Online bestellingen

Heb je interesse?

Als u meer wilt weten en zelf wilt ervaren hoe we uw bedrijf efficiënter kunnen maken, komen we graag bij u langs!

getuigenis

Ze hebben het getest en goedgekeurd

Hoe verzoent u winkel en digitale verkoop?

Les Z’arsouilles is opgericht in 2014 en verkoopt spelletjes, kinderboeken, woondecoratie en cadeaus voor het hele gezin.

BeeHive helpt sinds 2017 bij het beheer van Les Z’arsouilles. Beehive is hun tool voor winkel- en websitebeheer. Lees hun getuigenissen voor meer informatie over hun ervaringen.

Les Z'arsouilles utilisent BeeHive au quotidien

oplossingen

Ontdek onze software

OneBee

Voor KMO's

TulliBee

Voor de verkopen

BeeClean

voor droogkuis en wasserijen

BeeCook

Voor kookworkshops