Onze geschiedenis

#overons

Bij Netbee is het allemaal lang geleden begonnen. Als je meer wilt weten over ons bedrijf, ben je hier aan het juiste adres. 

over onze geschiedenis

Hoe is het allemaal begonnen?

Er was eens ...

In de jaren 1990 was Philippe Prégardien actief in de glasindustrie. Als voorloper was hij (toen al) op zoek naar software om het hele productieproces te digitaliseren. In de loop der jaren is de noodzaak om taken te digitaliseren en te automatiseren steeds duidelijker geworden! De oplossingen op de markt voldoen echter niet aan de verwachtingen. Gezien de specifieke aard van zijn bedrijf was het moeilijk voor hem om zijn weg te vinden in deze standaardoplossingen.  

In 2000 sloot Arnaud Halleux zich aan bij Philippe’s bedrijf om DE oplossing te helpen ontwikkelen die ze nodig hadden. De ervaring en industriële kennis van Philippe en de IT-bijdragen van Arnaud vormen de basis van een complete, schaalbare en effectieve oplossing (die vandaag de dag nog steeds werkt en wereldwijd wordt verkocht – goed gedaan!).  

Philippe en Arnaud hebben het zelf gezien: digitalisering, automatisering en modernisering zijn de sleutels tot zakelijk succes!  

In 2017 richtten ze NetBee op. Hun missie is het creëren en aanbieden van nuttige, uitgebreide en effectieve software aan KMO’s.  

Vandaag de dag ontwikkelt NetBee een reeks beheersoftware en ondersteunt het KMO’s en VSE’s bij het digitaliseren van hun bedrijf.

Methodologie

Hoe werken we?

01

We luisteren naar je behoeften en identificeren de belangrijkste problemen.

02

Analyse en presentatie van de software die aan uw eisen voldoet.

03

Pas de software aan uw bedrijf aan.

04

Snelle installatie op uw locatie, in uw bedrijf.

05

Jullie feedback verzamelen om de software verder te ontwikkelen.

06

Ondersteuning voor al je behoeften.

Waarden

Waarom werken we?

Progrès

Vooruitgang

We zijn ervan overtuigd dat digitale technologie en onze software bedrijven vooruithelpen. Het is onze ambitie om uw groei te ondersteunen door u te voorzien van digitale tools op maat van uw bedrijf. Voor ons betekent vooruitgang dat we je bedrijf zien groeien en efficiënter zien worden dankzij onze tools. We zijn er ook van overtuigd dat de resultaten van vooruitgang collectief zijn: u hebt de middelen en ambities, wij ontwikkelen de digitale hulpmiddelen om ze te verwezenlijken.

Liberté

Vrijheid

Het opleggen van gestandaardiseerde tools betekent gebruikers opsluiten en hen dwingen te denken en te functioneren zoals iedereen. Bij Netbee is het net andersom. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt voor jou en je bedrijf. Voor ons is dit de basis van digitale vrijheid.

Nous sommes à l'écoute de nos clients

luisteren

Net als veel KMO’s weten wij dat het essentieel is om gehoord en begrepen te worden als je te maken hebt met een leverancier. Bij Netbee staat luisteren naar onze klanten centraal. En als we er een beetje plezier aan toevoegen, wint je project!

Acties

wat is belangrijk voor ons

Chez NetBee, nous luttons pour la préservation des abeilles

Bijen bewaren

Zoals je misschien weet, is ¾ van de gewassen afhankelijk van de bestuiving door bijen. Daarom is het belangrijk voor ons om de ontwikkeling van bijenkorven in Wallonië te helpen en te ondersteunen.

Daarom sponsoren we voor elke 10 geïnstalleerde applicaties een bijenkorf.

NetBee est inscrit à la charte numérique responsable

Verantwoordelijk digitaal handvest

We hebben het Responsible Digital Charter ondertekend.

We zetten ons in om concrete acties te implementeren en onze teams te informeren over digitale verantwoordelijkheid.

Teams

Onze tevreden telers

Philippe Prégardien

Medeoprichter en directeur

Arnaud Halleux

Medeoprichter en ontwikkelaar

Nicolas Donneaux

Directeur

Natan Da Silva

Full-Stack Ontwikkelaar

Brian Schinelli

Full-Stack Ontwikkelaar

Tibau Lingg

Full-Stack Ontwikkelaar

Metin Yildirim

Full-Stack en mobiele ontwikkelaar

Clémence Posset

Webdesigner

Jobwaarschuwing

doe mee

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk onze huidige vacatures of een ongevraagde sollicitatie sturen. Aarzel niet om ons je CV en/of je Boek per e-mail te sturen.