BeeClean

#Uw droogkuis en wasserij beheren

Ontdek het volledige potentieel van digitale technologie om uw droogkuis en wasserij te beheren.

Kenmerken

WAAROM kiezen voor BeeClean?

Uw droogkuis en wasserij beheren

Kom dichter bij uw klanten

Check-Yellow

Digitaal klantenticket

Goed nieuws voor het milieu en vooral voor uw klanten. Papierloos worden.

Check-Yellow

Een unieke service

Wacht niet tot uw klanten hun goederen ophalen. Breng de klant op de hoogte wanneer zijn kledij klaar is om af te halen.

Check-Yellow

Beheer van werklast

De dagen gaan voorbij, maar ze zien er niet hetzelfde uit. BeeClean geeft u een volledig overzicht van de werklast en het aantal artikels dat moet worden verwerkt en afgeleverd.

Check-Yellow

Registratie met een intuïtief aanraakscherm

Digitale toegankelijkheid is eenvoudig met BeeClean. Voor uw personeel zijn onze interfaces intuïtief en gebruiksvriendelijk.

Check-Yellow

Klantendatabase

CKen je klanten en plan gerichte marketingcampagnes. Dit is allemaal mogelijk dankzij uw nieuwe database, die rechtstreeks in uw BeeClean software kan worden gebruikt.

uw branche beheren

het beheer van uw bedrijf optimaliseren

Check-Yellow

Artikels volgen

Elk item wordt gelabeld, waardoor je de traceerbaarheid van items, het volgen van pakketten, de analyse van reistijden, enz. kunt optimaliseren .

Check-Yellow

Sorteren van wasgoed voor snel wassen

Elk item is uniek, net als de behandeling. Scan je wasgoed en bespaar kostbare tijd door uw personeel nauwkeurige instructies te geven.

Check-Yellow

Sorteren van wasgoed voor opslag

Een speciale scan- en opslagruimte voor elk pakket goederen. Je bent klaar om te leveren.

Check-Yellow

Leveringsschema

Je kunt je leveringen plannen op basis van de klant. Je krijgt ook een gedetailleerde geschiedenis van de artikels per levering.

Check-Yellow

Financiën

Je kunt eenvoudig je boekhouding beheren met offertes, facturen, bestelformulieren, opvolging van betalingen, enz. Beheer uw bedrijf met Beeclean dankzij ons geïntegreerde beheersysteem.

Check-Yellow

Productieoptimalisatie

Organiseer je productie op basis van betrouwbare indicatoren. Gebruik de statistische functies om de productie op verschillende werkstations te analyseren.

ontwikkelen

En nog veel meer functies

Wat is een betere manier om de kracht en eenvoud van je toekomstige software te zien dan een demonstratie op een productiesite?

Voordelen

Wat kan beeclean voor u doen?

Les avantages du logiciel BeeClean

datacentralisatie

Door gegevens over al je activiteiten te centraliseren, heb je een compleet overzicht van je bedrijf. Beheer uw verschillende sites met BeeClean.

Gebruiksgemak

De interfaces zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Onze aanraakschermen en geïllustreerde toetsen maken BeeClean tot een intuïtieve software die al uw medewerkers kunnen gebruiken.

De ervaring van uw klanten

We hebben aan alles gedacht om de ervaring van je klanten nog beter te maken: digitaal ticket, bestelgeschiedenis, berichten aan klanten wanneer ze hun kleding kunnen ophalen, enz.

Kostbare tijd besparen

Zeg vaarwel tegen handmatig coderen, ga digitaal met BeeClean en bespaar kostbare tijd. 

Heb je interesse?

Als u meer wilt weten en met eigen ogen wilt zien hoe we uw bedrijf efficiënter kunnen maken, komen we graag langs in uw bedrijf!

getuigenis

Ze hebben het getest en goedgekeurd

Hoe kan een droogkuis een revolutie ontketenen?

Martin, CEO van Cool-Pressing, wil zijn klanten meer bieden dan alleen wasbehandeling van hoge kwaliteit. Volgens hem is er niets veranderd aan de manier waarop wasserijen hun klanten bedienen. Technologie en digitale verwerking bieden een schat aan mogelijkheden voor zijn bedrijf en vooral voor al zijn klanten.

Cool-Pressing est ravi d'avoir BeeClean et il nous l'explique

oplossingen

Ontdek onze software

BeeHive

Voor winkels

OneBee

Voor KMO's

TulliBee

Voor de verkopen

BeeCook

Voor kook workshops