Ben je manager van een speelgoedwinkel?

Hebben jullie een catalogus met leuke en leerzame producten? Heb je een passie voor het leren en de ontwikkeling van kinderen? Maak je er een erezaak van om persoonlijk advies te geven om onze kleintjes te verwennen? Wij kunnen u helpen uw logistieke en administratieve uitdagingen aan te gaan.

Uw problemen…

Bevind jij je in een van de volgende situaties?

BeeHive helpt u zich te concentreren op uw core business: wij zorgen voor de rest!

"Ik wil graag mijn cadeaulijsten digitaliseren".

Verdrink je in post-its en weet je nooit welke producten gereserveerd zijn voor de naderende feestdagen en verjaardagen? Laat ons dit voor je automatiseren.

"Ik heb geen tijd om een winkel en een e-commercesite te beheren".

Tussen het coderen van producten, het beheren van voorraden, het voorbereiden en verzenden van bestellingen en het runnen van de winkel… Het is moeilijk om op alle fronten actief te zijn!

"Ik zou heel graag mijn voorraadbeheer willen automatiseren.

Het is moeilijk om een real-time overzicht van je voorraad te krijgen, zowel in de winkel als online… De inventaris opmaken na de dag is soms een hoofdpijn.

"Ik heb genoeg van papierwerk en boekhouding".

Vallen facturen, bonnetjes, kassaresultaten en boekhoudkundige documenten je avonden en weekenden lastig? Je zou het geweldig vinden als alles met een paar klikken kon worden gedaan…

" Mijn kassasysteem is te beperkend en reageert niet "

Zijn de functionaliteiten van je huidige systeem beperkt of moet je ervoor betalen? Misschien vind je het zelfs moeilijk om contact op te nemen met een IT-contactpersoon of…

"Ik wil graag statistieken over mijn klanten en verkopen".

Je intuïtie als retailer is niet genoeg: je wilt de voorkeuren van je klanten kennen zodat je ze een zo persoonlijk mogelijke service kunt bieden.

… onze oplossingen

Ontdek hoe Beehive jou kan helpen!

Verbind het fysieke en het digitale met gemak.

Gesynchroniseerde voorraden

BeeHive is uw enige kanaal voor het beheren van in-store en e-shop verkopen. Codeer een artikel in BeeHive en het zal direct zichtbaar zijn op uw website dankzij automatische synchronisatie. Uniformeer je voorraden zodat ze worden bijgewerkt voor elke nieuwe verkoop, ongeacht het kanaal.

Cadeaulijst beheer

Digitaliseer je cadeaulijst met BeeHive. Je klanten kunnen een product uit je gezamenlijke voorraad reserveren en het vervolgens ophalen.

Eenvoudiger boekhouden

Eén verkoop, één factuur dankzij BeeHive. Eén klik is genoeg om je geldresultaten te krijgen en je documenten naar je accountant te sturen.

Een loyaliteitsprogramma

BeeHive stelt zijn eigen oplossingen voor loyaliteitsbeheer samen. Beloon je vaste klanten met punten, in de vorm van cadeaubonnen of kortingen.

Opslag van klantgegevens

BeeHive software identificeert elke klant en rapporteert al zijn aankopen. Al deze gegevens kunnen worden gebruikt om een gepersonaliseerde service aan te bieden of zelfs om gerichte marketingcampagnes op te zetten.

Een realtime visie

Je productinventaris wordt in realtime bijgewerkt. Je ontvangt een melding zodra een artikel is besteld op je e-commercesite. Je kunt je kassasysteem vanuit je luie stoel raadplegen.

Een overzicht van onze software die het fysieke met het digitale verbindt

Getuigenissen

Ze hebben besloten om het leven gemakkelijker voor zichzelf te maken

Deze winkels hebben gekozen voor BeeHive: hier zijn de dagelijkse problemen waar ze afscheid van hebben kunnen nemen.

Het Aalscholverhuis

De uitdaging

Claude en Pierre Lebrun nemen de spellen- en speelgoedwinkel over, die in 1992 werd opgericht en sindsdien is uitgegroeid tot een waar instituut. Ze besloten hun kassasysteem te veranderen en te kiezen voor beheersoftware die voldeed aan de specifieke behoeften van de winkel en de gamingsector (loyaliteit, klantgegevens, aankoophistoriek). Net als alle detailhandelaren vrezen ze de verandering van computersysteem en het verlies van gegevens...

De BeeHive-oplossing :

  • Behoeften begrijpen : de NetBee-teams bezochten winkels om de behoeften en angsten van Claude te begrijpen.
  • Ondersteuning: we stelden Claude en zijn teams gerust door de functies van de BeeHive software en onze ondersteuningsoplossingen uit te leggen. Verzameling van bestaande gegevens: na analyse van Claude's oude software organiseerde een IT-specialist van NetBee de verzameling van bestaande gegevens.
  • Gegevensoverdracht en kennismaking met BeeHive: zodra ze BeeHive onder de knie hadden, na een opleiding van slechts een halve dag over de software, konden de teams van Maison du Cormoran aan de slag met hun gegevens, artikelen en klanten die al beschikbaar waren.

Sinds 2 jaar wordt elke verkoop in La Maison du Cormoran beheerd met Beehive. Inclusief e-shop verkopen 😉

Les Z'Arsouilles

De uitdaging

Les z'arsouilles biedt al 10 jaar een speelruimte van 250 m² in Theux, gewijd aan leren en lezen voor kinderen van 0 tot 14 jaar. De managers wilden een e-shop lanceren waarin de categorieën van de winkel en de hele voorraad (+10.000 artikelen) werden samengebracht. Hun grootste angst? De tijdsinvestering die gepaard gaat met het openen van een e-shop met een dergelijke catalogus.

De BeeHive-oplossing :

We weten dat het coderen van items een tijdrovend proces is. Om te voorkomen dat producten twee keer moeten worden gecodeerd, één keer in de software en één keer in de e-shop, heeft NetBee een module gemaakt die producten op beide kanalen synchroniseert. Er zijn veel voordelen:

  • Unieke artikelcodering: bespaart tijd
  • Centralisatie van bestellingen: e-shop bestellingen worden direct verwerkt in BeeHive
  • Beheer van voorraadbewegingen: fysieke en digitale voorraden worden gekoppeld en in realtime bijgewerkt
  • Centralisatie van gegevens: alle verkopen worden beheerd door BeeHive. Kasverslagen worden gemaakt op beide buikkanalen
  • Teambeheer: het personeel gebruikt slechts één softwarepakket, wat de werkdruk niet verhoogt

De winkel beheert nu twee verkoopkanalen zonder extra personeel voor de e-shop.

P'Tit Poucet

De uitdaging
Le P'Tit Poucet in Soignies is een spellen- en speelgoedwinkel voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Een instituut dat al bijna 25 jaar bestaat! De manager, Antoine Calicis, gebruikte lange tijd een ander managementsoftwarepakket. Er waren verschillende redenen waarom hij besloot over te stappen, maar wat hij echt wilde was op afstand kunnen werken!

De BeeHive oplossing

Dankzij software voor toegang op afstand of VPN-toegang konden we Antoine in staat stellen om zijn gereedschap thuis of elders te gebruiken. Op elk moment kan hij de verkopen, voorraden en andere facturatiedocumenten van de dag bekijken. Zelfs als de teams in de winkel zijn!

Zullen we er bij een kopje koffie over praten?

Over Netbee

NetBee is uw bondgenoot in het digitaliseren van uw bedrijf!

We ontwikkelen een reeks managementsoftware op maat van KMO’s en VSE’s. Wij zijn ervan overtuigd dat automatisering en modernisering de sleutels zijn tot zakelijk succes. Daarom bieden we hen software die nuttig, uitgebreid en effectief is, maar ook volledig aanpasbaar. Onze prioriteit is luisteren naar wat je nodig hebt, zodat we je kunnen voorzien van de meest geschikte hulpmiddelen om je dagelijkse uitdagingen aan te gaan.

Het resultaat?
Jij wint tijd om je op je kernactiviteiten te richten, terwijl wij voor de rest zorgen.

PXL_20230725_080654447-cleaned

Onze veelgestelde vragen

Nog laatste vragen?

Gelukkig niet! BeeHive is compatibel met een breed scala aan hardware (ticketprinters, etiketten, barcodescanners, kassalades, enz.)

Onze teams zijn altijd op zoek naar de beste integratie, terwijl ze de kosten van uw IT-infrastructuur beperken.

De installatie verloopt erg snel. Onze teams nemen altijd de tijd om naar je winkel te komen om je te trainen en je te ondersteunen als je het systeem voor het eerst gebruikt.

Er zijn twee manieren om BeeHive software te verkrijgen, door het te kopen of door het te huren. Met kopen betaal je een eenmalige prijs en ben je eigenaar van je platform, terwijl huren de prijs verlaagt in maandelijkse termijnen.

We bieden Starter- of Basistarieven, afhankelijk van de maturiteit van je winkel of e-shop. Profiteer van BeeHive vanaf €98,50 per maand om te huren en tot €5.500 om te kopen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze functies en andere gebruiksvoorwaarden.

Goed nieuws: deze functie is opgenomen in BeeHive! Je hoeft je niet op een andere service te abonneren, wat je geld bespaart en je gegevens centraliseert.

Bepaal je loyaliteitsregels en pas ze meteen toe. Het is mogelijk om een scan van de identiteitskaart van de klant te gebruiken om loyaliteitsprofielen sneller te coderen.

In de loop der jaren en door nauwe samenwerking met onze klanten hebben we een breed scala aan modules ontwikkeld. We hebben het gereedschap dat je nodig hebt!

Als jouw activiteit echter aanpassing of maatwerk vereist, past het NetBee team zich aan jouw behoeften aan en kan het de juiste media voor je ontwikkelen.

Je kunt het natuurlijk ook gebruiken om een kassafactuur te maken. Je kunt het direct bewerken na een verkoop voor de betreffende klant of zijn bedrijf.

Om facturering vanuit de kassa te activeren, klik je gewoon op de factuurknop op het kassascherm.

Rappelez-moi !

N’attendez plus et facilitez-vous la vie ! Un membre de notre équipe vous recontacte afin de discuter votre boutique et de vos problématiques. 

Bel me terug!

Wacht niet langer en maak het leven gemakkelijker voor jezelf! Een lid van ons team neemt contact met je op om je winkel en je wensen te bespreken.